Pozdravljen popotnik

DSC02867Dobrodošli v Hostlu Bledec. Objekt se nahaja v starem vaškem jedru pod Blejskim gradom, imenovanem Grad in le pet minut hoda od jezera. Nudimo vam udobno namestitev v 12 sobah s 3 do 8 ležišč, skupno 55 ležišč. Zelo primerno za skupine mladostnikov in tudi ostale skupine. 

Youth Hostel Bledec je prvi hostel na Bledu in se ponaša s 15 letno tradicijo. Kot pravi ljubitelji turizma, nudimo našim gostom prijetno namestitev in učinkovite informacije. Številni gostje so zadovoljni z našo ponudbo in se z veseljem vračajo vsako leto. Pri nas dobite najboljšo namestitev po dostopni ceni. Poleg namestitve smo idealno izhodišče za obisk bližnjega gradu, od katerega smo oddaljeni le pet minut hoje, Blejskega otoka, do katerega lahko veslate tudi sami, soteske Vintgar in okolice Bleda. V poletnih mesecih organiziramo vodene izlete do najlepših kotičkov v Triglavskem narodnem parku, sami pa se lahko podate peš ali s kolesom v okolico Bleda in se po prijetni turi okopate v jezeru.  V centru mesta pa se nahajajo trgovine in lokali z zabavo za vse okuse. V naši hiši ne poznamo starostne omejitve, namestimo lahko tako velike kot tudi manjše skupine(Bled, pomlad-jesen 2015 – Hi).

Objekt se nahaja v starem mestnem jedru pod Blejskim gradom, imenovanem Grad in le pet minut hoda od jezera. Nudimo vam udobno namestitev v 12 sobah s 3 do 8 ležišč. Sprejemamo tudi skupine!